Storitve

Nabor naših storitev omogoča, da izpeljemo proces izdelave ali prenove spletne strani od začetka do konca. Če pa imate posebne želje poiščemo primernega zunanjega izvajalca, da nam nudi pomoč.

Oblikovanje in izdelava spletne strani

Praktično vsak lahko naredi preproste stvari zakomplicirane, potrebno pa je veliko spretnosti, da se kompleksno naredi preprosto. Na srečo je to specialnost spletnega studia Pikapoka.

Dober dizajn je več kot olepševanje stvari, gre za kreativno reševanje problemov. Stranke pridejo k nam z zahtevnimi poslovnimi problemi, mi pa jim damo smisel na spletu.

Spletne aplikacije

Delali smo že na projektih od zelo preprostih spletnih predstavitev do velikih spletnih aplikacij. Verjetno je da boste želeli nekaj vmesnega. Filozofija je vedno enaka: prisluhnemo vašemu poslu in potrebam vaših strank. In če ne veste kako se lotiti projekta spletne strani vas bomo mi vodili skozi celoten proces.

Vzdrževanje spletne strani

Ne veste kako osvežiti vašo spletno stran z novimi vsebinami? Ali pa enostavno nimate časa? Lahko vam v enem zamahu prenovimo spletno stran ali pa poskrbimo za redno osveževanje vsebin in vzdževanje.

Optimizacija spletne strani za iskalnike

Optimizacija spletnih strani je proces, ki pomaga izboljšati pozicijo spletne strani na iskalnikih. S pravilnim izborom ključnih besed, z vsebinskimi in s tehničnimi popravki na spletni strani ter z gradnjo zunanjih povezav lahko pripeljemo spletno stran med prvih deset rezultatov iskanj na iskalnikih.

Upravljanje PNK kampanij

Vse več podjetij se odloča za povečevanje obiska svojih spletnih strani prek plačljivih oglasov, kjer plačate le za klik na vaš oglas. Najbolj popularen in učinkovit sistem je Googlov AdWords. Nekaterim podjetjem je tak način oglaševanja že postal glavno sredstvo za pridobivanje kupcev.

Za vas lahko vodimo tako kampanijo in zmanjšamo stroške take kampanije z izborom pravilnih ključnih besed, demografskim oglaševanjem in optimiziranjem cene oglasov, da bo vaša kampanija za svoj denar dosegla željene cilje.

Gostovanje spletnih stran

Našim strankam nudimo ugodno gostovanje spletne strani in poštnih predalov. V primeru posebnih zahtev pa tudi svetujemo pri izboru drugih ponudnikov. Poskrbimo tudi za registracijo domene in nastavitev poštnih predalov.